top of page

Reactie's van klanten

"Een woord, wauw! Hoe prachtig deze man sieraden kan maken, niet normaal. Samen werken aan een ontwerp, hij luistert naar al je wensen en meer! Zeer tevreden met mijn ring en armband."

Aniek Lenoire

7 oktober 2018

"Peter heeft onze trouwringen gemaakt. We waren in verschillende winkels geweest, maar vonden niet precies wat we graag het liefst wilden. Toen kregen we te horen dat Peter zelf ringen op wenst maakt. Peter is bij ons geweest om te kijken wat we hadden bedacht en of dit mogelijk was. De herenring was rood goud met een witte band en de damesring was witgoud met een rode band incl. een briljant. De banden zijn geponst hetgeen een rustieke uitstraling geeft. Dit was voor ons de juiste beslissing en zouden dit ook iedereen aanraden."

Guan en Janneke Rademacher

20 juni 2018

"Peter super bedankt voor alles, je bent een kunstenaar"

Miranda Brabant-Knubben, 25-04-2018

"Peter neemt de tijd voor je om een goed beeld van je wensen te krijgen. Vervolgens denkt hij mee en doet suggesties m.b.t. het ontwerp. Na overeenstemming maakt hij op kundige wijze een mooi sieraad.

Bert Peeters 21-02-2018

Goed geluisterd naar wat ik graag wilde van de trouwring met as van mijn overleden man en hij is echt prachtig echt een aanrader om bij hem iets te laten maken top service

Anita Sentjens-Mies 2-2-2018

Peter is super creatief, luistert naar ieders wensen. En weet daarbij een geweldig resultaat neer te zetten. Zeker ook een aanrader voor emotionele sieraden

Yvonne Offermans 25-01-2018

Laat een reactie achter

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page